Probeer PortableRDC nu !

PortableRDC is ontwikkeld om vooraf gedefineerde Externe Bureaublad verbindingen met je mee te nemen, zonder dat de configuratie helemaal ingesteld dient te worden op iedere computer. Remote Desktop verbindingen zijn erg populair vandaag de dag en het is lastig om de verbinding steeds opnieuw in te stellen op iedere computer of om de computer altijd maar mee te slepen. Indien dit u bekend in de oren klinkt dan is PortableRDC de oplossing voor u. Wanneer u beschikt over een U3 geheugen stick installeer dan PortableRDC U3 versie, zodat u PortableRDC altijd bij u heeft en overal mee naar toe kunt nemen.

U kunt hier gratis de demo downloaden en PortableRDC vrijblijvend uitproberen.

Compatible with Vista and Windows 7

Er zijn twee client versies van PortableRDC (Zelfde licentie) en één server versie:

PortableRDC :

Deze versie kan gebruikt worden op computers met de volgende besturing systemen : Windows XP SP3, Vista, 2008, 7, 8, 10, 2012 en Windows 2016. PortableRDC is kan ook op een USB stick geplaatst worden.

PortableRDC U3 :

PortableRDC is een Portable toepassing en uitermate geschikt voor gebruik op een U3 USB stick, daarom is er een speciale versie gemaakt die geinstalleerd kan worden op een U3 USB stick. Opgeslagen sessies worden bijgehouden en u heeft deze altijd bij de hand.

u3.sandisk.com

U3 Applicatie

Waarom nog een laptop meesleuren als u al uw gegevens en favoriete programma's kan opslaan op een kleine usb-geheugenstick?

Het U3-platform tovert uw USB stick om tot een virtuele draagbare computer. Een memorystick met U3-technologie kan niet alleen data opslaan, maar ook uw favoriete programma's en software-instellingen. Op welke pc u de geheugenstaaf ook gebruikt, u heeft telkens toegang tot dezelfde programma's en bestanden. Voorwaarde is wel dat er van het programma een versie is ontwikkeld voor het U3-platform.

© 2012-2019 | PortableVPN