Support

F.A.Q (Veel gestelde vragen)

  1) Ik ben mijn licentie kwijt, wat moet ik doen ?

  Stuur een email vanaf het email adres welke gebruikt is voor registratie aan license@portablerdc.com met het verzoek voor de licentie gegevens. U ontvangt dan binnen enkele werkdagen u licentie informatie per email.

  2) Wanneer ik een verbinding maak met PortableRDC dan verneem ik dat er af een toe een knippering plaats vindt bij de klok. Kunt u mij vertellen wat de oorzaak hiervan is ?

  Dit is een externe applicatie welke controleert of de U3 verwijderd wordt uit de computer. Indien dit het geval is wordt voor u veiligheid de verbinding verbroken.

  3) Is het mogelijk om met een PortableRDC client een verbinding over het internet te maken met een licentie server?

  Dit is niet getest en wordt ook niet ondersteund. De licentie server kan alleen in een lokaal netwerk gebruikt worden, het gaat wel werken over een VPN verbinding.

  4) Mijn taal is niet beschikbaar in PortableRDC, hoe kan ik ervoor zorgen dat deze wel word toegevoegd ?

  Wanneer iemand PortableRDC vertaald in zijn eigen taal zal diegene beloond worden met een gratis licentie van PortableRDC. Voor meer informatie kunt u een email sturen aan translation@portablerdc.com.

  5) Iedere keer wanneer ik een nieuwere versie van PortableRDC installeer moet ik de instellingen opnieuw configuren. Kan ik dit in de toekomst voorkomen ?

  Het is mogelijk om een kopie te maken van de instellingen vanuit PortableRDC. Deze optie bevindt zich in het systeem menu. Dit menu biedt ook de mogelijkheid voor het herstellen van de instellingen. Wanneer u een upgrade doet van de U3 versie blijven u instellingen behouden. Wanneer PortableRDC compleet verwijderd wordt en in een later stadium opnieuw geinstalleerd wordt en er zich een backup bevindt zal PortableRDC u een vraag stellen om deze instellingen te herstellen.

  6) Ik mis iets in PortableRDC wat ik zeer belangerijk vindt, wat moet ik doen ?

  Wanneer u van mening bent dat er iets mist in PortableRDC bezoek dan het forum van PortableRDC en plaats een verzoek in de request sectie van het forum. Wanneer wij het een goed idee vinden nemen we het mee in de volgende versie van PortableRDC.

   

Krant

Handleiding

Handleiding PortableRDC

 

2012-2019 | PortableVPN